Henna Brows

Henna brows zijn super populair en dat verbaast ons niets. Met brow henna krijg je namelijk heel strakke wenkbrauwen, doordat ook de huid wordt meegeverfd. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat je al die tijd geen make-up nodig hebt.

HENNA IN DIVERSE TINTEN

Voor elke brow en elke huidskleur heeft Pretty Pink Beauty een passende tint. Ons assortiment gaat van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. En zelfs tot vrijwel zwart met de nieuwste tint Raven van Dyotics. Het maakt niet uit hoe licht de kleur is die wordt gebruikt, het resultaat wordt altijd vrij intens. Mocht je dus voorkeur hebben voor een naturel resultaat of beschikken over zeer lichte wenkbrauwen, dan is het misschien beter om voor regular verf te kiezen.

BROW HENNA OF REGULAR VERF?

Weet je nog niet precies wat voor verf je wil? Geen probleem! Boek één van de tintbehandelingen die we hebben, en bespreek tijdens het voorgesprek met de specialist welke behandeling bij jou past.

WANNEER LIEVER GEEN BROW HENNA?

  • Bij een zeer vette huid, de henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
  • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt; de haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
  • Als je zwanger bent

NA DE BEHANDELING

Het is belangrijk dat je je wenkbrauwen niet schoonmaakt de avond na de behandeling. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken, omdat de brow henna hierdoor eerder vervaagd. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

 


Onze behandelingen

Visagie

Epileren

PMU lippen

Permanente Make up

Gezichtsbehandeling